Vier familiebedrijven Uitvaartverzorging Jan de Wit & ZnDe MenmoerhoeveBouwcenter Nelemans en T Vosje Autowascentrum Etten-Leur gingen met elkaar de strijd aan voor de nominatie.

De jury, bestaande uit Ferda van Benthem en Joost van Rooij onder leiding van voorzitter Linda Hopmans vonden dat de Menmoerhoeve en Bouwcenter Nelemans door konden in de race naar de BOV trofee. Het publiek voegde daar autowascentrum ’t Vosje aan toe. Wij wensen de genomineerden heel veel succes tijdens de #BOV trofee op 31 augustus! Gefeliciteerd?!

Spannend was de strijd om de Rabobank Beste Starter-trofee. Drie van de vijf aanmelders werden op donderdagavond uitgenodigd om hun bedrijf te promoten. Gwen Joost Heijmans dacht met EL Campus en De Eetfabriek een gat in de markt te hebben gevuld met haar lunchlocatie, vergaderruimten en flexplekken, op industrieterrein Vosdonk. Patrick Esquinas Koppier van SocialFysio vond zichzelf met zijn diverse behandelingen op het gebied van fysiotherapie, manuele therapie, dry needling, echografie en EPTE eveneens een goede kandidaat.


Maar volgens de jury waren wij toch de beste ? !! Lees het hele artikel in de Etten-Leurse Bode.