Interieurbouw voor mega jachten Avenue44 Yachting Interiors

In 2016 werd Avenue44 opgericht. Na 15 jaar ervaring in de interieurbouw van jachten werd een droom werkelijkheid om een eigen onderneming op te richten. Avenue44 richt zich op maatwerkmeubels en totale interieurbouw voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Maar de passie voor het ontwerpen en maken  van luxe interieurs voor van jachten bleef kriebelen. Door de realisatie van een nieuw bedrijfspand is er meer ruimte en meer capaciteit ontstaan waardoor het ook mogelijk werd om weer jachten te gaan verbouwen/ renoveren. De wens om weer in de interieurbouw van jachten  werd dus in 2022 een feit. Een mooie uitbreiding op Avenue44.

De combinatie van de ervaring in de interieurbouw van jachten en de ervaring van het ondernemerschap met Avenue44 komt het nu helemaal samen. Als gepassioneerde timmermannen richt Avenue 44 Yacht Interiors zich op ontwerpen en realiseren van interieurs op luxe mega jachten.

MISSIE

Wij streven bij ieder  maatwerkproject naar 100% klanttevredenheid.

VISIE

Wij creëren interieur- en exterieurprojecten met passie en liefde voor hout! Do it with passion or not at all!

HISTORIE

Ruim 15 jaar ervaring in de jachtinterieurbouw en sinds 2016 zelfstandig maatwerkspecialist in meubels, interieurs en exterieurs.

AWARDS

Ambitie en passie beloond! Avenue 44 won de Rabobank Beste Startersprijs 2018!! Lees meer

Neem een kijkje in onze fabriek

Wij werken samen met

 • Moonen jachtbouw I Partner Avenue44 Yachting interiors
 • Van der Valk Shipyard I Avenue44 Yacht Interiors
 • Lely Coatings I Partner Avenue44
 • Miele I Partner Avenue44
 • Hafele I Partner Avenue44
 • Decovisie I Partner Avenue44
 • Bagijn gereedschappen I Partner Avenue44

Onze klanten vertellen...

 • S. Dillen
  "Top kwalitiet maatwerk"
  S. Dillen
 • “Na een ingrijpende verbouwing aan ons huis, waren we toe aan een totaal nieuwe inrichting. Ondanks een aantal bezoeken in diverse winkels door het gehele land, hebben we nooit onze gewenste meubels kunnen vinden. Onze persoonlijke wensen heeft Hans in combinatie met zijn creativiteit naar een paar prachtige items kunnen vertalen. Buiten het feit dat de kwaliteit en afwerking subliem is, schuilt achter ieder item vaak een interessant verhaal. Deze combinatie alsmede de gezelligheid die Hans met zich meebrengt, maakt Avenue44 voor ons de ideale partner in het realiseren van onze droomwensen! Voor een ieder die opzoek is naar een bijzonder prachtstuk in zijn of haar woning, raden wij Avenue44 aan. Hans nogmaals dank !”


Benieuwd wat wij voor uw jacht kunnen betekenen?


+31 (0) 76 8864282

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 uur  - 17:00 uur

Zaterdag
09:00 uur - 13:00 uur

Adres

Pottenbakkerstraat 23

4871 EP Etten-Leur