Twee mooie projecten

We kunnen niet één maar twee spannende nieuwe projecten melden! Voor Van der Valk Shipyard zijn we gestart met onze werkzaamheden aan het 34-meter Project 111.11 en daarna mogen we starten met het 35-meter Project Samba.

Van der Valk boekt hiermee in Nederland  een grote doorbraak in de wereld van superjachten met zijn aangepaste aanpak, en de boetiekwerf heeft een nieuwe maatstaf gezet door niet één maar twee nieuwe orders aan te kondigen voor projecten van 34 meter en 35 meter.

Project Project 111.11 & Samba

Van der Valk boekt hiermee in Nederland  een grote doorbraak in de wereld van superjachten met zijn aangepaste aanpak, en de boetiekwerf heeft een nieuwe maatstaf gezet door niet één maar twee nieuwe orders aan te kondigen voor projecten van 34 meter en 35 meter.

Hoewel beide zijn gebaseerd op het beproefde rompontwerp van de meermaals bekroonde Lady Lene, wordt alles vanaf de waterlijn tot aan deze volledig aluminium tri-deck jachten op maat ontworpen om aan de specifieke wensen van de klanten te voldoen.

Van styling tot lay-out, van faciliteiten tot motoren, de 34 meter lange c en de 35 meter lange Project Samba zullen alleen broers en zussen zijn in de zin dat ze dezelfde scheepsarchitectuur en dezelfde voortreffelijke afwerking delen. Elk heeft een heel ander exterieurontwerp van Guido de Groot, die samen met haar eigenaren ook verantwoordelijk zal zijn voor het creëren van het interieur van Project Samba. Carla Guilhem heeft de interieurontwerpopdracht gekregen voor Project 111.11. De opdrachtgevers van Project Samba werden aan Van der Valk voorgesteld door Will Noftsinger van Denison Yachting.

Over van der Valk Shipyards

Als familiebedrijf met een stamboom die meerdere generaties beslaat, begrijpt Van der Valk de waarde van het nakomen van onze belofte en het creëren van jachten die de tand des tijds doorstaan.

Van der Valk Shipyards bouwt boten die net zo goed presteren als ze eruitzien en zien Van der Valk-eigenaren als leden van de familie die regelmatig thuis worden verwelkomd, vaak voor nieuwe opdrachten.

MISSIE

Wij streven bij ieder  maatwerkproject naar 100% klanttevredenheid.

VISIE

Wij creëren interieur- en exterieurprojecten met passie en liefde voor hout! Do it with passion or not at all!

HISTORIE

Ruim 15 jaar ervaring in de jachtinterieurbouw en sinds 2016 zelfstandig maatwerkspecialist in meubels, interieurs en exterieurs.

AWARDS

Ambitie en passie beloond! Avenue 44 won de Rabobank Beste Startersprijs 2018!! Lees meer

Wij werken samen met

 • Moonen jachtbouw I Partner Avenue44 Yachting interiors
 • Van der Valk Shipyard I Avenue44 Yacht Interiors
 • Lely Coatings I Partner Avenue44
 • Miele I Partner Avenue44
 • Hafele I Partner Avenue44
 • Decovisie I Partner Avenue44
 • Bagijn gereedschappen I Partner Avenue44

Onze klanten vertellen...

 • S. Dillen
  "Top kwalitiet maatwerk"
  S. Dillen
 • “Na een ingrijpende verbouwing aan ons huis, waren we toe aan een totaal nieuwe inrichting. Ondanks een aantal bezoeken in diverse winkels door het gehele land, hebben we nooit onze gewenste meubels kunnen vinden. Onze persoonlijke wensen heeft Hans in combinatie met zijn creativiteit naar een paar prachtige items kunnen vertalen. Buiten het feit dat de kwaliteit en afwerking subliem is, schuilt achter ieder item vaak een interessant verhaal. Deze combinatie alsmede de gezelligheid die Hans met zich meebrengt, maakt Avenue44 voor ons de ideale partner in het realiseren van onze droomwensen! Voor een ieder die opzoek is naar een bijzonder prachtstuk in zijn of haar woning, raden wij Avenue44 aan. Hans nogmaals dank !”


Samenwerken?


+31 (0) 76 8864282

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 uur  - 17:00 uur

Zaterdag
09:00 uur - 13:00 uur

Adres

Pottenbakerstraat 23

4871 EP Etten-Leur