Realisatie cabin crew voor Van der Valk Shipyard: project 111.11

Realisatie cabin crew

PROJECT 111.11 VAN DER VALK SHIPYARD

In aanbouw cabin crew project 111.11 voor van der Valk Shipyard. Op dit moment zijn de voorbereidingen gestart. 

Op dit moment zijn de voorbereidingen gestart.  De voorbereidende gesprekken zijn afgerond en de crew cabin is ingemeten. Dus nu kunnen we starten met concrete werktekeningen. De crew cabin wordt prefab in onze werkplaats gebouwd.

Opdrachtgever: Van der Valk Shipyard

Buitenontwerp: Guido de Groot Design

Interieurontwerp: Carla Guilhem Design

Marine architectuur: Jaron Ginton & Diana Yacht Design

 

 

HOOGTEPUNTEN:


De sky lounge zal een asymmetrische semi-volbeam indeling hebben om onder 300 GT volume te blijven. Hierdoor kan het schip onder volledige commerciële charterklasse worden gebouwd zonder dat er een reddingstender/davit nodig is en geeft het ook een stoep van brug naar achterdek om te vermijden dat de bemanning door de lounge hoeft te gaan.

Aangezien Project 111.11 qua ontwerp meer een ontdekkingsreis is, wordt er veel aandacht besteed aan opslag- en afvalvoorzieningen. Alle ruimtes onder de ligbedden en bankstellen zullen benut worden

De volledige beam master suite zal beschikken over een grote inloopgarderobe achter met een parachute die direct naar het wasstation op het onderdek leidt.

Het onderdek heeft een zeer groot wasmachine/droger vermogen en een doorloop vanuit de was naar de gastgang, waarbij een waterdichte schottendeur nodig is om schadestabiliteitsredenen.

WIL JIJ WERKEN IN DE JACHTBOUW? 


Bekijk dan nu onze actuele vacatures. Wij ontmoeten je graag! 


Bekijk alle vacatures Stuur jouw CV en motivatie

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw jacht!

 

 

Neem contact met ons op!