Onze fabriek

Alles wordt in eigen huis gebouwd

Het gebruik van hoogwaardige materialen, vakmanschap en ervaring staan ​​voorop bij Avenue44. Alle vervaardigde meubelen zijn van hoge kwaliteit.  Om de juiste kwaliteit te garanderen werken wij met top vakmensen en de beste machines. In de loop der jaren is onze machinepark dan ook uitgegroeid tot een volwaardige fabriek.

Voor alle facetten hebben wij faciliteiten in huis: van 3D-tekenkamers tot meubelmakerij, fineer- en een spuiterij. Ook kunnen wij (internationaal) vervoer voor u regelen. Doordat wij alles in eigen beheer uitvoeren, kunnen wij de best mogelijke kwaliteit garanderen.

Ontwerp

Alles begint met een idee. Samen zetten wij uw idee om tot een concreet interieurontwerp.

In onze tekenkamer maken wij voor een totaal interieurconcept een 2D of een 3D ontwerp. Uw nieuwe interieur komt nog meer tot leven in een 3D ontwerp. Wij werken met  Topsolid'Wood.  Dit is het enige geïntegreerde CAD/CAM software pakket dat speciaal ontwikkeld werd voor de behoefte in van de houtindustrie.

U ontvangt een voorstel met de indeling(en) en sfeer. Maatwerk is prachtig, maar vraagt ook veel expertise om de juiste keuzes te maken. We adviseren u daarom graag over bijzondere materialen en toepassingen. Trends nemen we mee in ons interieurdesign, maar zijn geen doel op zich. Ons doel is een uniek interieur op maat, waarin uw wensen terugkomen. 

Werkvoorbereiding

Als het exclusieve ontwerp klaar is en is afgestemd met de opdrachtgever, begint de werkvoorbereiding. 

Onze engineers /tekenaars/werkvoorbereiders en projectmanagers vertalen de interieurontwerpen naar technische lay-outtekeningen en inkoopopdrachten. Zij leggen de basis voor een perfect eindresultaat. Met behulp van computergestuurde CNC freesmachines maken onze houtbewerkers alle onderdelen op maat.

Machinepark

Naast vakmensen beschikken wij over zeer modern machinepark.

In onze gloednieuwe ruim opgezette productiehal vindt u een modern machinepark. Met onder andere een Vitap CNC machine. Hier werken onze vakmensen met passie voor het vak. Dagelijks maken zij kwalitatief hoogwaardige producten voor de mooiste keukens en interieurs voor exclusieve megajachten, woningen en of bedrijfspanden, waar de klanten 100% tevreden mee zijn.

De productie is een compleet proces van plaat tot eindproduct. Om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken is er een speciale routing opgesteld. Dit leidt tot snelle doorlooptijden, nauwkeurige producten en hoogwaardig vakmanschap! 

Meubelmakerij

Met precisie maken onze meubelmakers in de meubelmakerij unieke exclusieve maatwerk meubels, plafonds, vloeren en andere interieurdelen.

Avenue44 stelt al jaren meerdere leerplekken op verschillende afdelingen beschikbaar voor studenten die graag met verschillende materialen willen werken en de meest uitdagende meubelonderdelen voor een interieur of jacht maken.

Als organisatie kunnen wij studenten alle aspecten van de opleiding bieden, omdat wij op elke afdeling alles zelf maken. Denk aan productie-, fineer-, spuit/verf- en montageafdelingen. Als organisatie vinden wij het belangrijk om nieuw talent op te leiden, zodat zij na certificering bij ons blijven. Ook bieden wij mogelijkheden voor collega's om stagiaires door te groeien naar andere functies.

Fineerderij

Alles voor uw specifieke ontwerp.

Het hebben van een fineerderij in huis is zeker een waardevolle toevoeging aan onze meubelmakerij. Fineerwerk vereist een hoog niveau van precisie en vakmanschap, omdat het resulteert in prachtige en duurzame oppervlakken voor meubels en decoratieve elementen.

In de fineerderij worden alle fineerplaten op maat gemaakt, gesneden, fineerpatronen samengesteld, fineerplannen gemaakt, partijen fineer gesorteerd, gelijmd, geknipt en geperst. Dit is een zeer secuur werk, nauwkeurigheid en precisie staan hier centraal. 

Spuiterij

Topkwaliteit spuitwerk dankzij nieuwe spuitcabine en vakmanschap.

In de luxe jachtbouw is het niveau van het spuitwerk zeer belangrijk.  Bij de jachtbouw draait alles om kwaliteit van de materialen en afwerking. Aan het spuitwerk worden dus hoge eisen gesteld. De kwaliteit van het spuitwerk wordt bepaald door het vakmanschap van de spuiter, het spuitgereedschap, de spuitcabine, de toegepaste lak en het houtsoort. Wij beschikken over twee spuitcabines. 

Afmontage en transport

Nationaal en internationaal tranpsort

Is alles gespoten, gedroogd en gefineerd dan starten we met de afmontage. In dit proces worden alle onderdelen van het meubelstuk in elkaar gezet. 

Daarna wordt de meubelstukken klaargemaakt voor transport. Dit omvat het verpakken en voorbereiden van de meubels voor verzending. Ook het internationale transport kunnen wij voor u regelen. 

Zijn de meubelstukken op locatie dan verzorgd onze buitenploeg de inbouw, refit of nieuwbouw bij u aan boord of in huis. 

 

Altijd 100% naar wens van de klant

MISSIE

Wij streven bij ieder  maatwerkproject naar 100% klanttevredenheid.

VISIE

Wij creëren interieur- en exterieurprojecten met passie en liefde voor hout! Do it with passion or not at all!

HISTORIE

Ruim 15 jaar ervaring in de jachtinterieurbouw en sinds 2016 zelfstandig maatwerkspecialist in meubels, interieurs en exterieurs.

AWARDS

Ambitie en passie beloond! Avenue 44 won de Rabobank Beste Startersprijs 2018!! Lees meer

Wij werken samen met

 • Moonen jachtbouw I Partner Avenue44 Yachting interiors
 • Van der Valk Shipyard I Avenue44 Yacht Interiors
 • Lely Coatings I Partner Avenue44
 • Miele I Partner Avenue44
 • Hafele I Partner Avenue44
 • Decovisie I Partner Avenue44
 • Bagijn gereedschappen I Partner Avenue44

Onze klanten vertellen...

 • S. Dillen
  "Top kwalitiet maatwerk"
  S. Dillen
 • “Na een ingrijpende verbouwing aan ons huis, waren we toe aan een totaal nieuwe inrichting. Ondanks een aantal bezoeken in diverse winkels door het gehele land, hebben we nooit onze gewenste meubels kunnen vinden. Onze persoonlijke wensen heeft Hans in combinatie met zijn creativiteit naar een paar prachtige items kunnen vertalen. Buiten het feit dat de kwaliteit en afwerking subliem is, schuilt achter ieder item vaak een interessant verhaal. Deze combinatie alsmede de gezelligheid die Hans met zich meebrengt, maakt Avenue44 voor ons de ideale partner in het realiseren van onze droomwensen! Voor een ieder die opzoek is naar een bijzonder prachtstuk in zijn of haar woning, raden wij Avenue44 aan. Hans nogmaals dank !”


Benieuwd wat wij voor uw jacht kunnen betekenen?


+31 (0) 76 8864282

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 uur  - 17:00 uur

Zaterdag
09:00 uur - 13:00 uur

Adres

Pottenbakkerstraat 23

4871 EP Etten-Leur