Enige tijd geleden hebben we de nieuwe bedrijfstak van Avenue44 aangekondigd; Avenue44 Yacht Interiors. Deze wens is mede door de samenwerking met Moonen Yachts werkelijkheid geworden. Moonen Yachts heeft Avenue44 Yacht Interiors benaderd voor het realiseren van de interieurs van deze luxe superjachten.

 Over Moonen Yachts

Al meer dan 40 jaar wijdt Moonen Yachts zich aan het unieke ambacht van het bouwen van luxe superjachten. Gevestigd in Nederland. Moonen Yachts concentreert zich op de superjachten tussen 34 en 50 meter. De werf van Moonen beschikt over eersteklas faciliteiten en uitrusting. Doordat zij zich concentreren op superjachten tussen de 34 en 50 meter, kennen we zij hun vak erg goed en is het team zich er terdege van bewust hoe de ervaring aan boord in elke fase verbeterd kan worden.

Hoewel de werf beschikt over eersteklas faciliteiten en apparatuur, zijn het de mensen die uiteindelijk het grootste verschil maken. Zij werken met gepassioneerde vakmensen die tientallen jaren ervaring hebben en toegewijd zijn om de best mogelijke resultaten voor de klanten te leveren. 

Het creëren van een superjacht is een opwindend proces dat veel persoonlijke keuzes vereist. Van de tekentafel tot de open zee, begeleiden zij u bij elke strategische keuze en houden u onderweg goed op de hoogte van wat haalbaar is. 

MISSIE

Wij streven bij ieder  maatwerkproject naar 100% klanttevredenheid.

VISIE

Wij creëren interieur- en exterieurprojecten met passie en liefde voor hout! Do it with passion or not at all!

HISTORIE

Ruim 15 jaar ervaring in de jachtinterieurbouw en sinds 2016 zelfstandig maatwerkspecialist in meubels, interieurs en exterieurs.

AWARDS

Ambitie en passie beloond! Avenue 44 won de Rabobank Beste Startersprijs 2018!! Lees meer

Wij werken samen met

 • Moonen jachtbouw I Partner Avenue44 Yachting interiors
 • Van der Valk Shipyard I Avenue44 Yacht Interiors
 • Lely Coatings I Partner Avenue44
 • Miele I Partner Avenue44
 • Hafele I Partner Avenue44
 • Decovisie I Partner Avenue44
 • Bagijn gereedschappen I Partner Avenue44

Onze klanten vertellen...

 • S. Dillen
  "Top kwalitiet maatwerk"
  S. Dillen
 • “Na een ingrijpende verbouwing aan ons huis, waren we toe aan een totaal nieuwe inrichting. Ondanks een aantal bezoeken in diverse winkels door het gehele land, hebben we nooit onze gewenste meubels kunnen vinden. Onze persoonlijke wensen heeft Hans in combinatie met zijn creativiteit naar een paar prachtige items kunnen vertalen. Buiten het feit dat de kwaliteit en afwerking subliem is, schuilt achter ieder item vaak een interessant verhaal. Deze combinatie alsmede de gezelligheid die Hans met zich meebrengt, maakt Avenue44 voor ons de ideale partner in het realiseren van onze droomwensen! Voor een ieder die opzoek is naar een bijzonder prachtstuk in zijn of haar woning, raden wij Avenue44 aan. Hans nogmaals dank !”


Samenwerken?


+31 (0) 76 8864282

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 uur  - 17:00 uur

Zaterdag
09:00 uur - 13:00 uur

Adres

Pottenbakerstraat 23

4871 EP Etten-Leur