Interieurbouw & Yacht Interiors

De drijvende kracht achter Avenue 44 is Hans Roovers. Sinds zijn opleiding is de passie voor hout en interieur ontstaan. Na 15 jaar ervaring in de interieurbouw van jachten werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Het is begonnen met het zoeken naar materialen en het maken van meubels waarin hij zijn creativiteit kwijt kan. Zijn creativiteit en opleiding Meubel & Hout vormen de basis van Avenue 44. Het maken van meubels en het (her)gebruiken van oude materialen wordt steeds meer uitgebreid door de spullen die hij op zijn zoektochten kan bemachtigen. Voor het beschikbare materiaal wordt een passend ontwerp bedacht.  Avenue 44 stelt hoge eisen aan zijn producten zowel ten aanzien van de kwaliteit, de afwerking als het eindresultaat. 

De passie voor interieurbouw van jachten is altijd blijven kriebelen. Door het nieuwe bedrijfspand is de droom  van Hans werkelijkheid geworden, Avenue44 richt zich nu ook op het renoveren/verbouwen van het interieur voor luxe mega jachten. 

MISSIE

Wij streven bij ieder  maatwerkproject naar 100% klanttevredenheid.

VISIE

Wij creëren interieur- en exterieurprojecten met passie en liefde voor hout! Do it with passion or not at all!

HISTORIE

Ruim 15 jaar ervaring in de jachtinterieurbouw en sinds 2016 zelfstandig maatwerkspecialist in meubels, interieurs en exterieurs.

AWARDS

Ambitie en passie beloond! Avenue44 won de Rabobank Beste Starterprijs 2018!

Werken bij Avenue44

Avenue 44 is een ambitieuze groeiende interieurbouwer vol vakmanschap en passie. Vandaar dat wij vrijwel altijd op zoek zijn naar getalenteerde vakmensen die ons team willen komen versterken. Je komt te werken in de top van de meubelindustrie. Denk hierbij aan het interieur van luxe jachten, het hoge segment betreft woonhuizen in de particuliere sector en kantoren in de zakelijk markt. Je werkt in een overzichtelijk team met afwisselende werkzaamheden. Je stemt de werkzaamheden af met collega vakmannen om de werkzaamheden zo soepel mogelijk uit te voeren.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging of ben je net klaar met je vakopleiding en spreekt onze organisatie je aan? Bekijk dan hier de actuele vacatures:

 Graag ontvangen jouw persoonlijke motivatie en CV via
info@avenue44.nl onder de vermelding ‘sollicitatie’, of gebruik het contactformulier om met ons in contact te komen

Wij werken samen met

 • Moonen jachtbouw I Partner Avenue44 Yachting interiors
 • Van der Valk Shipyard I Avenue44 Yacht Interiors
 • Lely Coatings I Partner Avenue44
 • Miele I Partner Avenue44
 • Hafele I Partner Avenue44
 • Decovisie I Partner Avenue44
 • Bagijn gereedschappen I Partner Avenue44

Onze klanten vertellen..

 • S. Dillen
  "Top kwalitiet maatwerk"
  S. Dillen
 • “Na een ingrijpende verbouwing aan ons huis, waren we toe aan een totaal nieuwe inrichting. Ondanks een aantal bezoeken in diverse winkels door het gehele land, hebben we nooit onze gewenste meubels kunnen vinden. Onze persoonlijke wensen heeft Hans in combinatie met zijn creativiteit naar een paar prachtige items kunnen vertalen. Buiten het feit dat de kwaliteit en afwerking subliem is, schuilt achter ieder item vaak een interessant verhaal. Deze combinatie alsmede de gezelligheid die Hans met zich meebrengt, maakt Avenue44 voor ons de ideale partner in het realiseren van onze droomwensen! Voor een ieder die opzoek is naar een bijzonder prachtstuk in zijn of haar woning, raden wij Avenue44 aan. Hans nogmaals dank !”


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?


+31 (0) 76 8864282

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 uur  - 17:00 uur

Zaterdag
09:00 uur - 13:00 uur

Adres

Pottenbakkerstraat 23

4871 EP Etten-Leur