𝑻𝑹𝑶𝑻𝑺

We kunnen niet één maar twee spannende nieuwe projecten melden! Voor Van der Valk Shipyard mogen wij binnenkort starten met de werkzaamheden aan het 34-meter Project 111.11 en daarna aan het 35-meter Project Samba😀.

Van der Valk boekt hiermee in Nederland  een grote doorbraak in de wereld van superjachten met zijn aangepaste aanpak, en de boetiekwerf heeft een nieuwe maatstaf gezet door niet één maar twee nieuwe orders aan te kondigen voor projecten van 34 meter en 35 meter. Hoewel beide zijn gebaseerd op het beproefde rompontwerp van de meermaals bekroonde Lady Lene, wordt alles vanaf de waterlijn tot aan deze volledig aluminium tri-deck jachten op maat ontworpen om aan de specifieke wensen van de klanten te voldoen.

Van styling tot lay-out, van faciliteiten tot motoren, de 34 meter lange Project 111.11 en de 35 meter lange Project Samba zullen alleen broers en zussen zijn in de zin dat ze dezelfde scheepsarchitectuur en dezelfde voortreffelijke afwerking delen. Elk heeft een heel ander exterieurontwerp van Guido de Groot, die samen met haar eigenaren ook verantwoordelijk zal zijn voor het creëren van het interieur van Project Samba. Carla Guilhem heeft de interieurontwerpopdracht gekregen voor Project 111.11. De opdrachtgevers van Project Samba werden aan Van der Valk voorgesteld door Will Noftsinger van Denison Yachting.

 

 

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?


Wij adviseren u graag! 


Bekijk al onze projecten Neem contact op!