VACATURE TIMMERMAN BUITENDIENST

Wil jij werken in een inspirerende werkomgeving in de luxe jachtbouw? Ben jij een ervaren timmerman die graag de wereld rondreist en zijn vakmanschap toepast op de meest exclusieve superjachten ter wereld? Dan is dit jouw kans!

 

Vacature in het kort

Als ervaren interieurbouwer buitendienst werk je zij aan zij met ons team om luxe interieurs op locatie in te bouwen. Je krijgt de kans om te werken aan projecten van wereldklasse, waarbij je jouw vakmanschap inzet om de visie van onze klanten tot leven te brengen. Of het nu gaat om een ​​nieuwbouwproject of een refit.

 

Over de functie

Als ervaren interieurbouwer buitendienst bij Avenue 44 Yacht Interiors werk je samen met jouw collega’s om onze superjachten te voorzien van een hoogwaardig interieur. Je bouwt samen en lost uitdagingen aan boord op. Als voorman geef je leiding aan je collega’s/inleners terwijl je meewerkt. Je overlegt met jouw uitvoerder.

Van de productie ontvang je de items die het luxe interieur van een luxe jacht vormen. Als ervaren interieurbouwer buitendienst maak je deel uit van het buitendienst-team, dat werkt aan een bouwnummer. Je werkt hierin nauw samen met de Voorman/Uitvoerder van het betreffende bouwnummer en hij/zij zal je begeleiden tijdens het bouwproces. Jouw taak is om ervoor te zorgen dat het interieur volgens de gestelde kwaliteitsnorm wordt ingebouwd.

Als interieurbouwer zie je erop dat orde en netheid wordt gehandhaafd, de kwaliteit wordt behaald en dat jouw mensen prettig worden aangestuurd. Je bent bereidt te reizen en op locatie te verblijven.

 

Samenvattend ben je verantwoordelijk voor:

  • Het actief meewerken binnen het buitenploeg-team.
  • Het uitvoeren van je werk binnen de daarvoor vastgestelde kwaliteitsnorm.
  • Het continu verbeteren van het eigen werk, de werkprocessen en de kwaliteit van het product.
  • Het toezien op veiligheid, orde en netheid.

 

Wij vragen

Je bent vakinhoudelijk sterk. Je hebt ervaring met het inbouwen van (scheeps-) interieurs. (Digitaal) Tekening lezen en het kunnen uitvoeren is voor deze rol een sterke pre, hiervoor kan eventueel een training gevolgd worden. Je werkt prettig samen en signaleert mogelijke knelpunten binnen het (buitendienst) team. Beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste. Qua persoon streef jij altijd naar een hoge kwaliteit en heb je ‘altijd verbeteren’ hoog in het vaandel staan.

 

Samengevat

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau
  • Enkele jaren ervaring als meubelmaker/timmerman
  • Je hebt bij voorkeur kennis van de luxe jachtinterieurbouw en/of meubelindustrie;
  • Vakkundig inzicht
  • Kennis van- en ervaring met (Digitaal) tekening lezen en plaatsen van jachtinterieur.
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed en kan jezelf verstaanbaar maken in het Engels.

 

 

Wat bieden wij?

Onder een goede beloning verstaan wij meer dan een goed salaris. Plezier in je werk, de mogelijkheid om je rol zelf mede in te vullen én een goede balans tussen werk en privé zijn minstens zo belangrijk. Een goede werksfeer bij een midden klein bedrijf. Bij ons vind je:


Een unieke kans om te werken aan de meest exclusieve jachten ter wereld.

De mogelijkheid om te reizen en nieuwe culturen te ervaren terwijl je werkt.

Een inspirerende werkomgeving in de luxe jachtbouw.

Een uitdagende baan met veel kansen tot persoonlijke groei.

Een salaris wat boven het gemiddelde binnen de CAO ligt.

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Veel ruimte voor ontwikkeling en opleiding.

24 vrije dagen (vakantie en ADV).
 

SOLLICITEER NU!


Wij ontmoeten je graag! 


Bekijk al onze projecten Stuur jouw CV en motivatie

Ben jij de vakman die wij zoeken? 

Wil jij werken in een enthousiast team van ca. 37 mensen dat gespecialiseerd is in engineering, coördinatie, productie en montage van complexe interieurs in zowel de maritieme sector (scheeps- en jachtbouw) als in de interieurbouw voor de particuliere en zakelijke sector