Aan de hand van uw wensen gaan wij aan de slag.  Samen met u bekijken we de ruimte, de functie van de ruimte  en de wensen. Onze ontwerpers  ontwerpen een uniek interieur voor uw jacht, winkel, restaurant of woning op maat. Voor een totaal interieurconcept maken wij een 2D of een 3D ontwerp. Uw nieuwe interieur kot nog meer tot leven in een 3D ontwerp. U ontvangt een voorstel met de indeling(en), sfeer en typen meubelen. 

Met een ontwerp of interieurdesign creëren we de basis voor uw nieuwe interieur op maat. Maatwerk is prachtig, maar vraagt ook veel expertise om de juiste keuzes te maken. We adviseren u daarom graag over bijzondere materialen en toepassingen. Trends nemen we mee in ons interieurdesign, maar zijn geen doel op zich. Ons doel is een uniek interieur op maat, waarin uw wensen terugkomen. 

Zodra het ontwerp akkoord is en er een keuze is gemaakt voor de materialen en apparatuur wordt het ontwerp omgezet naar een werktekening en kan de werkvoorbereiding aan de slag. 

MISSIE

Wij streven bij ieder  maatwerkproject naar 100% klanttevredenheid.

VISIE

Wij creëren interieur- en exterieurprojecten met passie en liefde voor hout! Do it with passion or not at all!

HISTORIE

Ruim 15 jaar ervaring in de jachtinterieurbouw en sinds 2016 zelfstandig maatwerkspecialist in meubels, interieurs en exterieurs.

AWARDS

Ambitie en passie beloond! Avenue 44 won de Rabobank Beste Startersprijs 2018!! Lees meer

 • Moonen jachtbouw I Partner Avenue44 Yachting interiors
 • Van der Valk Shipyard I Avenue44 Yacht Interiors
 • Lely Coatings I Partner Avenue44
 • Miele I Partner Avenue44
 • Hafele I Partner Avenue44
 • Decovisie I Partner Avenue44
 • Bagijn gereedschappen I Partner Avenue44
 • S. Dillen
  "Top kwalitiet maatwerk"
  S. Dillen
 • “Na een ingrijpende verbouwing aan ons huis, waren we toe aan een totaal nieuwe inrichting. Ondanks een aantal bezoeken in diverse winkels door het gehele land, hebben we nooit onze gewenste meubels kunnen vinden. Onze persoonlijke wensen heeft Hans in combinatie met zijn creativiteit naar een paar prachtige items kunnen vertalen. Buiten het feit dat de kwaliteit en afwerking subliem is, schuilt achter ieder item vaak een interessant verhaal. Deze combinatie alsmede de gezelligheid die Hans met zich meebrengt, maakt Avenue44 voor ons de ideale partner in het realiseren van onze droomwensen! Voor een ieder die opzoek is naar een bijzonder prachtstuk in zijn of haar woning, raden wij Avenue44 aan. Hans nogmaals dank !”


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?


+31 (0) 76 8864282

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 uur  - 17:00 uur

Zaterdag
09:00 uur - 13:00 uur

Adres

Pottenbakerstraat 23

4871 EP Etten-Leur