VACATURE TEKENAAR/WERKVOORBEREIDER/INKOPER

Wil jij werken in een inspirerende werkomgeving in de luxe jachtbouw? En ben je op zoek een uitdagende baan met veel kansen tot persoonlijke groei? Solliciteer dan nu op de vacature tekenaar/werkvoorbereider/ inkoper.

 

Vacature in het kort

Als tekenaar/werkvoorbereider/inkoper bij Avenue 44 Yacht Interiors in Etten-Leur werk je samen met jouw collega’s aan het ontwerp van luxe meubels voor superjachten en luxe interieurs. Wanneer jij over de afdelingen loopt, kom je de meubels tegen die jijzelf hebt ontworpen!

 

Over de functie

Als Tekenaar/werkvoorbereider/inkoper bij Avenue 44 Yacht Interiors werk je samen met jouw collega’s aan luxe meubels voor onze superjachten. Je werkt ontwerptekeningen uit tot gedetailleerde productietekeningen.

Deze tekeningen worden vervolgens gebruikt voor de productie van het luxe interieur van een luxe jacht. Als Tekenaar/werkvoorbereider/inkoper maak je deel uit van het projectteam, dat werkt aan een bouwnummer. Je werkt hierin nauw samen met de Project Manager van het betreffende bouwnummer en hij/zij zal je begeleiden tijdens het tekenproces. Na controle en goedkeuring zullen jouw uitgewerkte productietekeningen in productie worden genomen. Wanneer jij in een later stadium over de afdelingen loopt, zie je de meubels daadwerkelijk geproduceerd worden!

 

Samenvattend ben je verantwoordelijk voor:

 • Het vervaardigen van productie- en assembly tekeningen
 • Het voorbereiden van CNC programma’s zaagoptimalisatie en houtstaten
 • Inkopen van materialen beslag en specials
 • Het actief meewerken binnen het projectteam
 • Uitvoeren van tekenopdrachten in afstemming met de Project Manager.
 • Het uitvoeren van je werk binnen het daarvoor vastgestelde urenbudget en planning
 • Het actief zoeken naar verbeteringen in het eigen werk, onder andere op basis van feedback vanuit de productie afdelingen en boord.
 • Het continu verbeteren van het eigen werk, de werkprocessen en de kwaliteit van het product.

 

Wij vragen

Je bent vakinhoudelijk sterk. Je hebt ervaring met het construeren en tekenen van productietekeningen en het opstellen van materiaalstaten, beslaglijsten etc. Kennis van Top Solid wood en evt. Autocad en Microsoft Office is voor het kunnen uitvoeren van deze rol een sterke pre, hiervoor kan eventueel een training gevolgd worden. Je werkt zelfstandig en signaleert mogelijke knelpunten binnen het (project)team. Beheersing van de Nederlandse taal een vereiste. Qua persoon streef jij altijd naar een hoge kwaliteit en heb je ‘altijd verbeteren’ hoog in het vaandel staan.

 

Samengevat

 • Je hebt MBO+/HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt bij voorkeur kennis van de luxe jachtinterieurbouw en/of meubelindustrie;
 • Vakkundig inzicht in engineering en productie processen
 • Kennis van- en ervaring met MS software pakketten, Top Solid wood, Autocad
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed en kan jezelf verstaanbaar maken in het Engels.

 

Wat bieden wij?

Onder een goede beloning verstaan wij meer dan een goed salaris. Plezier in je werk, de mogelijkheid om je rol zelf mede in te vullen én een goede balans tussen werk en privé zijn minstens zo belangrijk. Een goede werksfeer bij een midden klein bedrijf. Bij ons vind je:


Een inspirerende werkomgeving in de luxe jachtbouw.

Een uitdagende baan met veel kansen tot persoonlijke groei.

Veel ruimte voor ontwikkeling en opleiding.

Een salaris wat boven het gemiddelde binnen de CAO ligt.

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

24 vrije dagen (vakantie en ADV).
 

SOLLICITEER NU!


Wij ontmoeten je graag! 


Bekijk al onze projecten Stuur jouw CV en motivatie

Ben jij de vakman die wij zoeken? 

Wil jij werken in een enthousiast team van ca. 37 mensen dat gespecialiseerd is in engineering, coördinatie, productie en montage van complexe interieurs in zowel de maritieme sector (scheeps- en jachtbouw) als in de interieurbouw voor de particuliere en zakelijke sector